Förvarning: Attest.nu släcker sitt domännamn elektronomi!

Attest.nu har tre domännamn: admina.se , elektronomi.se och attest.nu.

Det är över tio år sedan vi hette elektronomi som företag, och vi har under många år sagt att vi ska släcka den domänen.  Eftersom vi vet att det kan komma att orsaka visst arbete hos våra kunder har vi valt att avvakta. I februari och även i juni drabbades vi av tekniska störningar kopplade till denna domän, och bl a därför har vi tagit beslutet att det är hög tid att ta tjuren vid hornen och nu få detta gjort. Vi vill alltså skapa en bättre stabilitet på tjänsten med denna åtgärd.

Vi ber därför alla kunder och leverantörer till våra kunder att kontrollera så att ni INTE använder e-postadresser som innehåller @pdf.elektronomi.se.
Använder ni den bör den omgående ändras till @pdf.attest.nu . OBS att delen före @:et är oförändrad, det är bara pdf.elektronomi.se som ska ändras till pdf.attest.nu

Har ni programmerad skanner?
Kontrollera vad som ligger inlagt i era skannrar om ni själva brukar skanna era fakturor och skicka in för tolkning.

Än finns tid!
Vi planerar att göra detta i april 2022 så det finns gott om tid om ni börjar nu.

Vi hjälper er
I viss mån kan vi ta ut listor på vilka som använder elektronomi i mailadressen, så meddela oss om ni behöver hjälp att få ut den typen av rapport så gör vi vad vi kan för att bistå.

Tips!
Detta kan vara ett bra tillfälle att faktiskt kontakta alla era leverantörer och be dem skicka framtida fakturor via mail -eller varför inte via e-faktura? Känner ni till att e-faktura ingår i lösningen för alla våra paketkunder?

Vid andra frågor eller funderingar, vg kontakta oss på support@attest.nu eller 063-13 05 30 (09:00-15:00)

Vänligen,

Attest.nu
vxl: 063-13 05 30 (vardagar kl 09:00-15:00)
E-post : support@attest.nu

Tidigare Driftinfo