Skanna fakturor

Vi på Attest.nu kan hjälpa dig när du vill köpa fakturaskanning och attest via molnet. Med våra tjänster kan du attestera leverantörsfakturor via alla olika plattformar, mobila och stationära, så som iPhone, android, surfplattor, Mac, PC etc. Vi gör fakturaskanning lite enklare!

Via modern teknik levererar vi en tjänst för att skanna fakturor som innehåller webbattest plus koppling till de vanligaste affärssystemen på marknaden. Vår tjänst ger alltså dig och ditt företag kontroll i hela processen, från inköp till betalning.

attest och molntjänster attestera leverantörsfakturor attestering av fakturor elektronisk fakturahantering fakturahanteringssystem Fakturahanteringssystem online köpa attestystem skanna fakturor

Vår tjänst för att skanna fakturor

  • Kontroll: Med vår tjänst för att skanna fakturor får ni snabbt en kontroll på hela ert flöde för leverantörsfakturor. Risken att de går förlorade och att betalningar försenas minimeras.

  • Lägre kostnader: Vi hjälper dig med leverantörsfakturasystem vilket gör att du sänker både kostnaderna och skapar mer tid åt annat i ert företag.

  • Snabbare arbetsflöde: Köp vårt system för att skanna fakturor och du effektiviserar arbetsflödet från att era leverantörsfakturor kommer in till att fakturan är konterad, attesterad och registrerad i ert ekonomisystem.

  • Enkel åtkomst: Med vår fakturaskanning får du en enkel åtkomst, både på och utanför kontoret. Du kan attestera dina fakturor på datorn, i mobilen eller på surfplattan, vilken tid på dygnet du vill.

Flera paket för fakturaskanning

När du väljer oss på Attest.nu för att köpa system för att skanna fakturor erbjuder vi flera olika paket. Alla har utvalda egenskaper och prisvärt innehåll. Paketen heter Mini, Small, Medium och Large. Om du vill kan du skanna och arkivera själv alternativt låta Attest.nu sköta fakturaskanningen.

Välkommen att kontakta oss på Attest.nu så hjälper vi dig hitta rätt tjänst för att er fakturaskanning ska bli så enkel som möjligt!

Vill du ha mer information?

OFFERT OCH DEMONSTRATION

Maria Wilén, VD