Köpa attestsystem

Vi på Attest.nu kan hjälpa dig när du vill köpa ett attestsystem för fakturahantering och fakturaskanning.

Med hjälp av modern teknik levererar vi ett attestsystem som tillåter attestering online. Du kan attestera leverantörsfakturor via alla olika plattformar, mobila och stationära, så som iPhone, android, surfplattor, Mac, PC etc.

attest och molntjänster attestera leverantörsfakturor attestering av fakturor elektronisk fakturahantering fakturahanteringssystem Fakturahanteringssystem online köpa attestystem skanna fakturor

Integration till andra affärssystem

Vårt attestsystem har också en integration till de mest kända ekonomi- och affärssystemen på marknaden. Vår tjänst är alltså online och uppdateras med 10-20 minuters intervaller via webbservice kommunikation.

När du väljer oss för att köpa attestsystem erbjuder vi flera olika paket. Alla har utvalda egenskaper och prisvärt innehåll. Det som de alla har gemensamt är att de ger dig och ditt företag kontroll i hela processen, från inköp till betalning.

Köpa attestystem av attest.nu - vad ingår?

  • Kontroll: Med vårt attestsystem får ni snabbt en kontroll på hela ert flöde för leverantörsfakturor. Risken att de går förlorade och att betalningar försenas minimeras.

  • Lägre kostnader: Vi hjälper dig med dina attesteringar vilket gör att du sänker både kostnaderna och skapar mer tid åt annat i ert företag.

  • Snabbare arbetsflöde: Med vårt attestsystem effektiviserar du arbetsflödet från att era leverantörsfakturor kommer in till att fakturan är konterad, attesterad och registrerad i ert ekonomisystem.
    Med vårt enkla attestsystem kan du alltså både sänka dina kostnader och skapa mer tid till annat i ditt företag. Vi effektiviserar arbetsflödet från att era leverantörsfakturor kommer in till att fakturan är fullt omhändertagen.

 

Välkommen att kontakta oss på Attest.nu om du vill veta mer om våra attestsystem!

Vill du ha mer information?

OFFERT OCH DEMONSTRATION

Maria Wilén, VD