Attestering av fakturor

Vi på Attest.nu kan hjälpa dig när du vill köpa fakturaskanning och attestering av fakturor via molnet.

Med vår tjänst för attestering av fakturor får ni snabbt en kontroll på hela ert flöde för leverantörsfakturor. Risken att de går förlorade och att betalningar försenas minimeras.

attest och molntjänster attestera leverantörsfakturor attestering av fakturor elektronisk fakturahantering fakturahanteringssystem Fakturahanteringssystem online köpa attestystem skanna fakturor

Attestera dina fakturor i mobilen

Med vår tjänst får du en enkel åtkomst för att attestera fakturor, både på och utanför kontoret. Du kan attestera dina fakturor på datorn, i mobilen eller på surfplattan, vilken tid på dygnet du vill. Vårt system passar alla olika plattformar så som iPhone, android, surfplattor, Mac, och PC etc.

Via modern teknik leverera vi en tjänst för att skanna och attestera fakturor som innehåller webbattest plus koppling till de vanligaste affärssystemen på marknaden. Vår tjänst ger alltså dig och ditt företag kontroll i hela processen, från inköp till betalning.

Flera paket för attestering av fakturor

När du väljer Attest.nu får du flera valmöjligheter. Vi har olika paket för attestering av fakturor, alla med utvalda egenskaper och prisvärt innehåll. Paketen heter Mini, Small, Medium och Large, och inget paket kommer med en bindningstid.

Vi har en av Sveriges främsta tjänster inom både PDF-tjänst samt EDI/E-faktura som ingår ingår. I alla paket för attestering av fakturor ingår även drift och backup, en ny release per år av tolk och attestsystem, larm och bevakning av tjänsten samt first line support.

Välkommen att kontakta oss på Attest.nu. Vi ser fram emot att hjälpa er så att attestera fakturor blir er favoritsyssla att ta tag i varje månad!

Vill du ha mer information?

OFFERT OCH DEMONSTRATION

Maria Wilén, VD