Tips: Kontrollera er maillåda!

Har ni automatisk vidarebefordran av era fakturor till oss?
Då kan det vara bra att vara lite extra uppmärksam nu. Microsoft har nämligen sedan en tid tillbaka gjort förändringar gällande policys för mail forwarding, vilket inneburit störningar hos några av våra kunder som valt att ha automatisk vidarebefodran från egna mailadresser och till vår *@pdf.attest -mail. Ändringen innebär att mailen inte vidarebefordras, utan mottagaren får ett svarsmail om detta. Felet ligger ju före vårt flöde så det är inget vi kan påverka eller åtgärda, och om avsändaren t ex använder en ”no reply”-adress eller skickar direkt från ett ekonomisystem så är det inte säkert att de upptäcker att deras mail refuseras.
Ni kan själva lätt kontrollera om allt funkar som det ska genom att skicka ett mail till den adress ni ber era leverantörer använda. De av våra kunder som vi känner till har drabbats har fått felmeddelande när de provat skicka ett mail till sin adress, så får ni inte det bör allt fungera.
För säkerhet skull bör ni dock vara uppmärksamma på att ni får fakturor i normal mängd, och är ni osäkra så kan vår support svara på om något kommit in från er adress.

Vänligen,

Titti Godén
Produktionsansvarig
Attest.nu

Tidigare Driftinfo