Attest och molntjänster

När du behöver hjälp med attest och molntjänster kan vi på Attest.nu stå till tjänst. Med hjälp av modern teknik levererar vi ett system som tillåter attestering online.

Våra tjänster uppdateras med 10-20 minuters intervaller via webbservice kommunikation och våra molntjänster erbjuder arkivering i 7 år samt destruktion av all information enligt gällande bokföringslag.

attest och molntjänster attestera leverantörsfakturor attestering av fakturor elektronisk fakturahantering fakturahanteringssystem Fakturahanteringssystem online köpa attestystem skanna fakturor

En flexibel molntjänst för era attester

Med vårt system för attest kan du attestera leverantörsfakturor via alla olika plattformar, mobila och stationära, så som iPhone, android, surfplattor, Mac, PC etc. Du kan alltså ta hand om dina faktureringsärenden både på och utanför kontoret, när du vill på dygnet.

Vi har också en integration till de mest kända ekonomi- och affärssystemen på marknaden, så att ditt jobb ska bli så enkelt som möjligt.

Våra paket för attest och molntjänster

När du väljer oss på Attest.nu erbjuder vi flera olika paket. Alla har utvalda egenskaper och prisvärt innehåll.

  • Mini: Ett prisvärt baspaket för företaget som behöver lite hjälp på vägen. Ett prisvärt basutbud, från 13:00 kr per leverantörsfaktura.
  • Small: Paketet som är en god utgångspunkt för alla sorters företag, som räcker för de flesta varianter. Från 14:80 kr per leverantörsfaktura.
  • Medium: Paketet för dig och ditt företag som behöver mycket hjälp på vägen.  Ett prisvärt utbud, från 17:90 kr perleverantörsfaktura.
  • Large: Paketet för det stora företaget som kräver full disciplin på inköpsordermatchning mot faktura, integrerat mot affärssystem. Från 21:00 kr per leverantörsfaktura.

Välkommen att kontakta oss på Attest.nu så hjälper vi dig hitta rätt!

Vill du ha mer information?

OFFERT OCH DEMONSTRATION

Maria Wilén, VD