För att skapa julstämning började vi bolla lite tankar om hur vi skulle gå till väga, och när vi enats om att det vore roligt att göra något gott varje dag utvecklades idéerna snabbt.
Hela företaget fick vara med och föreslå ”bra grejer”, och så satte vi ihop en grupp som fick uppdraget att jobba ihop förslagen till en genomförbar kalender där smått blandades med lite större, och där alla hade möjlighet att bidra på något sätt under december. Kontakt togs med olika organisationer, och alla var positiva till att vi skulle få komma och hjälpa till på olika vis.

 

Några av de saker vi fått vara med om i december:

  • Besökt ålderdomshem för att prata, fika och spela kort en stund
  • Samlat pengar och köpt julklappar till kyrkans insamling av klappar till barn i familjer som inte har det så gott ställt.
  • Besökt Värmestugan för att skänka varma kläder och hembakt till hemlösa
  • Deltagit i läxläsning och hiphopdans (!) hos Hej Främling
  • Lämnat blod

Varje morgon har vi haft ”lucköppning” och pratat om den organisation vi gjort något för just den dagen, och de som varit på besök dagen innan har fått berätta om hur de upplevt det.
Det här har berikat hela företaget, och vi upplever att vi fått mer än vi givit i det här projektet!
Vi hoppas fler låter sig inspireras av detta och hittar sitt egna sätt att göra bra saker, inför jul eller när som helst under året!

Vi vill tacka
Röda Korset
Blodcentralen Storsjötappen
Hej Främling!
Värmestugan
”Ensam julgran söker klappar” Nordic Choice Hotel ( i samarbete m Svenska kyrkan)
Solsången äldreboende
BRIS
FUB
Sandra Bergmans insamling mot ALS
Svenska Kyrkan

Stort TACK för det arbete ni gör och för att ni berikat vår tillvaro lite extra under den här månaden genom att låta oss bidra på olika sätt!